Pokeren online

Sinds de opkomst van poker in ongeveer 2005 is ook het online pokeren explosief gestegen. Men kan spelen met echt geld of voor zogeheten credits. Je kunt deelnemen aan gratis toernooien waar je een klein bedrag kunt winnen of een toernooi met een lage inzet en een redelijke winst. Er zijn enkele grote online pokernetwerken zoals PKR, Everest poker en Pokerstars. Wanneer je met geld wilt gaan spelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Door de komst van online pokeren is er ook een nieuwe generatie ontstaan. Deze blijken niet alleen succes te hebben op de computer maar ook aan de 'echte' pokertafel. Nederland kent enkele pokeraars die door online pokeren hun bekendheid hebben verworven in de pokerwereld.  Ook hockeyer Fatima Moreira de Melo heeft zich gemeld in de pokerwereld. De bekendste online pokeraar van Nederland is Noah Boeken. Meer informatie over online pokeren vind je bv op dit online pokeren portaal >>.

Speel vandaag nog een leuk poker spelletje en wie weet speel jij al snel met de grote jongens in de pokerwereld. Probeer het eerst door hier een gratis spelletje te spelen en ga vervolgens door met echt geld om kans te maken op dikke geld prijzen.